Odveo me je na krov sveta (Burdž Kalifa – najviša zgrada na svetu)  i obećao kule i gradove – pa koja bi mu rekla ne. Da ste me pre nekoliko godina pitali gde bih volela da me partner zaprosi rekla bih vam da o tome uopšte ne razmišljam i da je za mene to čista glupost.

E, to bi bilo pre nekoliko godina. Da me sada pitate, pokrenuli biste divne uspomene i leptiriće u stomaku. Odgovor bi bio – gde god, samo da se potrudi da bude baš po mom ukusu – bez patetike, bez klečanja, sa osmehom u očima i uz neku dobru foru.

Pošto su obično momci ti koji kupe prsten (mada ne znam zašto i devojke ne rade to isto ako imaju takve „ozbiljne namere“), njima ovaj čin stvara veliku presiju – hoće li reći DA, hoće li joj se svideti iznenađenje, kako će odreagovati.. Izgubljeni u tom ljubavnom ludilu, obično čekaju pravi trenutak i hooop – izvade prsten koji su ko zna kad kupili.

Za one koji žele da to bude na nekoj romantičnoj destinaciji, pronašla sam „tajni dokument“ koji će im pomoći u planiranju – spisak koji su sastavili buduće mlade.

Izdvajam:
VENECIJA, PARIZ, ĆINKVE TERE, BALI, KAPADOKIJA, BARSELONA, ISLAND, BAVARSKA, SANTORINI…

Ja bih tu dodala Maroko, Istanbul, Kolmar, Amsterdam i svako drugo mesto koje vama padne na pamet kao dobra opcija.

Zanimljivo je da je na spisku budućih mlada i prosidba u sopstvenoj kući tako da nije neophodno obići svet da biste iskazali svoju ljubav! To može biti mesto na kojem ste se prvi put poljubili, večera u restoranu u kojem ste imali prvi dejt i hiljadu nekih drugih, pristupačnijih opcija.

Pin It on Pinterest